Η δεξίωση του γάμου σας… αλλιώς!

Κακά τα ψέματα, ο γάμος είναι βαρετός και η οργάνωσή του απαιτητική και κουραστική. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι άρρηκτα συνδεδεμένος, ειδικά στα μάτια πολλών και νεαρότερων σε ηλικία ζευγαριών, με την παράδοση -μια τελετή παρωχημένη και γι’ αυτό ντεμοντέ. ΛΑΘΟΣ. Κάθε ζήτημα έχει πολλές οπτικές γωνίες θέασης και σε ένα από τα πιο hot ξενοδοχεία στη Γλυφάδα, ο γάμος σας μπορεί να ολοκληρωθεί με τον πιο υπέροχο τρόπο. Ένα βράδυ ατελείωτου χορού και ξέφρενης διασκέδασης αλλάζει κάθε έννοια παρωχημένου. Αν,  λοιπόν, φοβάστε το γάμο, πείτε του το «ναι» (είναι απλώς τρία γράμματα) και εμπιστευθείτε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα. Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς μια δεξίωση γάμου που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε προσκεκλημένο. Πρωτότυπη, μοναδική και απόλυτα προσαρμοσμένη στο χαρακτήρα σας. Η πείρα μας στη διοργάνωση δεξιώσεων (αλλά και στη διοργάνωση εκδηλώσεων κάθε είδους) σας εγγυάται την απόλυτη επιτυχία. 30 χρόνια τώρα τα ζευγάρια που διοργανώσαμε τις δεξιώσεις τους επιστρέφουν στον τόπο που η αγάπη τους έδεσε για πάντα για να μας ευχαριστήσουν για τις υπέροχες στιγμές που τους χαρίσαμε. Ακόμα θυμούνται τη μέρα που διασκέδαζαν και χόρευαν ως το πρωί. Ένα λόγο τους κρατάμε ως ενθύμιο: «Αν ξέραμε ότι η δεξίωση μας θα ήταν τόσο υπέροχη, δε θα σκεφτόμασταν καν το γάμο. Σας ευχαριστούμε».

«Προσδεθείτε» και ελάτε να δούμε μαζί κάποιες ιδέες/tips για να δώσετε στο πάρτυ του γάμου σας μια άλλη διάσταση:

  • «Είστε του γαμπρού ή της νύφης;»: Αυτή είναι η πιο κλασική ερώτηση σε μια δεξίωση γάμου. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι λέγεται πολλές φορές όλο το βράδυ. Αυτό συμβαίνει γιατί σε μια δεξίωση κανένας δε μπορεί να ξέρει όλους τους υπόλοιπους καλεσμένους (καμιά φορά μάλιστα -όσο αστείο κι αν ακούγεται- ούτε το ίδιο το ζευγάρι γνωρίζει όλους τους καλεσμένους του). Κάντε την ανατροπή προσφέροντας στην είσοδο της αίθουσας, μαζί με το cocktail καλωσορίσματος, ένα «διακριτικό». Μπορεί να είναι ένα βραχιόλι σε ροζ για «της νύφης» ή γαλάζιο «του γαμπρού», μπορεί να είναι μια μικρή καρφίτσα με μια φωτογραφία που θα τοποθετήσουν στα ρούχα τους. Το σίγουρο είναι ότι ο πάγος μεταξύ των καλεσμένων που δε γνωρίζονται θα σπάσει μονομιάς με έναν πρωτότυπο και αξέχαστο τρόπο.
  • «Αξέχαστες στιγμές»: Κάθε ζευγάρι θέλει οι ευχές των δικών του αγαπημένων ανθρώπων να τον συντροφεύουν στο ταξίδι του έγγαμου βίου του. Όμως, τα λόγια πετούν και οι ευχές που ακούγονται στην εκκλησία ξεχνιούνται. Αντίθετα, τα γραπτά μένουν και μια πρωτότυπη ιδέα είναι να δώσετε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να σας ευχηθούν την ώρα της δεξίωσης. Μπορείτε να τοποθετήσετε στην είσοδο ένα βιβλίο ευχών. Μπορείτε να φτιάξετε ένα δέντρο, στα κλαδιά του οποίου οι καλεσμένοι θα κρεμούν καρδούλες με τις ευχές τους. Μπορείτε να φτιάξετε καρτ ποστάλ από φωτογραφίες σας και να τους δώσετε την ευκαιρία να γράψουν τις ευχές τους πάνω σε στιγμές που καθόρισαν την αγάπη και τη σχέση σας. Μετά από χρόνια, θα μπορείτε να θαυμάζετε ένα υπέροχο βιβλίο ευχών, ένα δέντρο-διακοσμητικό ή ένα άλμπουμ φωτογραφιών που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κάνει να λάμπετε από ευτυχία.
  • Προσωποποιήστε τη διακόσμηση: το πιο σύνηθες κριτήριο με το οποίο τοποθετούνται οι καλεσμένοι στα τραπέζια της δεξίωσης είναι το είδος της σχέσης ή της γνωριμίας με το ζευγάρι πχ σε ένα τραπέζι οι συγγενείς της νύφης, στο άλλο του γαμπρού, σε ένα τραπέζι οι φίλοι από το στρατό, στο άλλο οι φίλες από τη δουλειά κλπ. Αυτός είναι ίσως και ο μόνος τρόπος να περάσουν όμορφα οι καλεσμένοι σας, καθώς θα προϋπάρχει η οικειότητα με τους συνδαιτυμόνες. Μπορείτε, λοιπόν, να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να προσωποποιήσετε το κάθε τραπέζι τοποθετώντας ως διακόσμηση προσωπικές αναμνήσεις. Θα δείξετε με αυτόν τον τρόπο πόσο χαίρεστε που, μετά από τόσες κοινές εμπειρίες ζωής, προσθέτετε ακόμη πινελιές στη μεταξύ σας σχέση. Φωτογραφίες, σουβενίρ από κοινές διακοπές μπορούν να δώσουν μια πιο προσωπική πινελιά στο χώρο.

Όπως κάθε πράγμα στη ζωή δε θέλει -τελικά- κόπο αλλά τρόπο, έτσι είναι και ο γάμος! Μικρές λεπτομέρειες  (που θα βρούμε) μαζί, θα κάνουν τη δεξίωσή σας παραμυθένια.