Ονειρεμένα παιδικά πάρτυ

Τα παιδιά πλέον μοιάζουν με μικρούς ενήλικες και τα περισσότερα από αυτά αναπτύσσουν από πολύ μικρή ηλικία κοινωνικές σχέσεις. Όταν λοιπόν φτάνει η στιγμή των γενεθλίων τους θέλουν να τα γιορτάσουν όπως τους αξίζει, με κάθε τιμή και επισημότητα. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν εσείς ως γονείς να τους χαλάσατε αυτή τη σημαντική στιγμή τους. Ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό θα τα ξετρελάνετε με τα πιο ονειρεμένα πάρτυ. Καλή διασκέδαση.

Το θέμα του πάρτυ

Κάθε πάρτυ, που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει και ένα θέμα. Το θέμα θα το κάνει μοναδικό και ξεχωριστό, και τον εορτάζοντα, δηλαδή το παιδί σας, πολύ ευτυχισμένο. Ψάξτε για τα διάφορα θεματικά πάρτυ και δημιουργήστε το κατάλληλο διακοσμητικό στυλ με βάση αυτό. Τα χρώματα, η τούρτα, ακόμη και η μουσική θα είναι επηρεασμένα από το πάρτυ. Το θέμα μπορεί να είναι εμπνευσμένο από ένα αγαπημένο ήρωας του παιδιού σας ή από το χαρακτήρα ενός βιβλίου.

θεματικο παρτυ

Οι προσκλήσεις

Οι προσκλήσεις αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε κάθε εκδήλωση, για αυτό και εσείς φροντίστε να φτιάξετε την πιο πρωτότυπη και εντυπωσιακή πρόσκληση για τα γενέθλια του παιδιού σας.

προσκληση παιδικου παρτυ

Ο χώρος

Αν στο σπίτι σας ο χώρος είναι περιορισμένος, τότε καλό θα ήταν το πάρτυ να γίνει έξω, σε κάποιο χώρο εκδηλώσεων για να έχουν τα παιδιά την ευκαιρία να περάσουν όμορφα και να παίξουν χωρίς να ανησυχούν για τη φασαρία. Επίσης με αυτό τον τρόπο δεν θα κουραστείτε ούτε και εσείς, διότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε καθαριότητα για πολλές ώρες.

αιθουσα για παρτυ

Δραστηριότητες

Ανάλογα με την ηλικία, το θέμα και το χώρο του πάρτυ, μπορείτε να ζητήσετε από μία ομάδα ειδικών να έρθει στο πάρτυ και να απασχολήσει τα παιδιά, καθώς εσείς θα απολαμβάνετε με τους υπόλοιπους γονείς το πάρτυ. Μπορείτε να επιλέξετε, ανάμεσα σε κλόουν, νεράιδες, πριγκίπισσες, πολεμιστές, κουκλοθέατρο και παραμύθια. Μην διστάσετε να ζητήσετε ειδικά κάτι το οποίο έχετε σκεφτεί εσείς προσωπικά.

παιχνιδια για παιδικο παρτυ

Η τούρτα

Η τούρτα πρέπει να είναι ξεχωριστή, πεντανόστιμη και να ταιριάζει με την προσωπικότητα του παιδιού σας. Καλό θα να είναι σχετική με το θέμα. Φροντίστε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες από την στιγμή που το παιδί σας θα σβήνει τα κεράκια, είναι πραγματικά συγκινητική.

τουρτα για παιδικο παρτυ

Το φαγητό

Επιλέξτε δύο είδη μπουφέ, ένα για τους μεγάλους και ένα τα παιδιά. Στο παιδικό μπουφέ διαλέξτε τρόφιμα που αγαπούν τα παιδιά και θα τα κάνουν χαρούμενα, επίσης μπορείτε αντί για αναψυκτικά να βάλετε φυσικούς χυμούς, καθώς και νόστιμες φρουτοσαλάτες. Στο μπουφέ των μεγάλων μπορείτε να βάλετε εδέσματα ανάλογα με τις επιλογές σας και να συνοδεύσετε με καφέ, τσάι, χυμό ή ότι άλλο επιθυμείτε.

φαγητο για παιδικο παρτυ

Η μουσική

Αν δυσκολεύστε στην επιλογή μουσικής για το πάρτυ ζητήστε βοήθεια από κάποιο φίλο ή συγγενή σας, που θα έχει την όρεξη να σας βοηθήσει. Επίσης μπορείτε να προσλάβετε για το πάρτυ κάποιο DJ έτσι ώστε να είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι για την επιτυχία του πάρτυ.

dj

Συζητήστε με το παιδί σας

Μην ξεχνάτε πως αυτό το πάρτυ γίνεται για το παιδί σας, αυτό σημαίνει πως μεγαλύτερη σημασία έχει να νιώσει όμορφα και να γιορτάσει με χαρά τα γενέθλιά του, για αυτό το λόγο συζητήστε μαζί του και ρωτήστε το τι θα το έκανε χαρούμενο εκείνη τη μέρα.

συζητηστε με το παιδι σας